Digital skattedeklaration

Skattedeklaration är krångligt om man inte har någon erfarenhet med det, reglerna skiljer sig vad vad man ska deklarera mellan företag jämte privatperson.

Ett nödvändigt ont som behöver göras, så om du driver din egna verksamhet eller behöver en hjälpande hand med företagets kommande skattedeklaration. Har Ekonomitjänst STHLM har en lång samt bred erfarenhet som redovisningsbyrå i Stockholm.

Vi håller oss ständigt uppdaterade med skatteverkets lagar & regler så du slipper och för att använda din viktigaste resurs av tid i onödan.   

Om du behöver mer tid över till annat och låta oss sköta din verksamhets ekonomi kan du läsa mer om våra ekonomitjänster eller kontakta oss direkt.

Rätt deklaration för rätt skatteform

Beroende på om ditt företag är ett handels eller aktiebolag eller någon annan form av bolag så gäller vissa skatteregler när man ska deklarera. Ett vanligt axplock av de vanligaste skatteformer är bland annat. 

F-Skatt, den preliminära skatten att betalas av den som driver verksamheten. Moms på alla varor eller tjänster man köper ska deklareras. Sen finns det A-Skatt, vinskatt, bolagsskatt med mera. 

Vi har skött många skatteformer från små till väldigt stora företags ekonomi. Vi har den erfarenheten och kan fixa bokföringen på ett korrekt sätt samt hitta avdragen man inte tänkt på men man har rätten till.

Digital skattedeklaration

För att bli en mer hållbar verksamhet har vi gjort en större övergång till digital skattedeklaration.

Faktum är att alla våra tjänster sköts numera digitalt. På så sätt slipper du dras med onödig pappershantering och all dokumentation hanteras och lagras digitalt på ett säkert, miljövänligt, flexibelt sätt.

Vi är även mer tillgängliga med digitala möten om du inte kan mötas på plats.

skattedeklaration
digital skattedeklaration

Hjälp att deklarera

När det kommer till skatt så är vissa delar rätt så självklara och enkla att räkna ut, medan andra kan vara mer komplicerade. Det kan innebära att din verksamhet eller ditt företag får mindre pengar kvar i kassan. 

Därför är det viktigt att man faktiskt vet hur man ska göra sin bokföring om man man vill eller måste göra den själv. Men har om tiden som behövs inte finns till eller lusten att lära sig lyser med sin frånvaro. Är det bättre att anlita en erfaren redovisningsbyrå att sköta företagets skattedeklaration.

Så sköter vi en skattedeklaration

Ekonomitjänst STHLM kontor finns i stockholmsregionen, men eftersom vi jobbar digitalt är vi läns samt rikstäckande för alla företag som behöver hjälp vår. Digitalt eller direkt på plats i vårt eller era lokaler så finns vi till för ditt företag.

Vårt arbete rörande dina digital skattedeklaration behöver uppfylla vissa kriterier som:

  • Ett första möte 
  • Synkronisera uppgifterna
  • Genomgångar av ekonomi samt affärsanalys 
  • Tillgång av ekonomisystem & ekonomisk information
  • Rapporteringrutiner

Vill du veta mer om skattedeklaration?

Vi har en riktigt bra koll på allt som har med skatt att göra och har hjälpt och hjälper många företagare att reda ut missförstånd som rör deras ekonomi samt skatteplikt.

Det är också  möjligt för företag med att spara in pengar på skatten, vi finns tillgängliga via telefon eller mail. Kontakta oss när du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din skattedeklaration.

Professionell redovisningsbyrå