Digital fakturering

Digital fakturering är en av våra administrativa arbeten vi hjälper många företagare att slippa hålla på med. Faktum är att många som bedriver verksamhet från enskild firma till större företag vill helst slippa hålla på med räkningar. Istället vill man helst få tid tid annat som är mindre stressfyllt. 

Det kan kan upplevas som:

 • Krångligt
 • Tidskrävande
 • Stjäl fokus 
 • Tar tid från själva kärnverksamheten

Vi däremot tycker att ekonomi är något kul och som vi är väldigt passionerade över. Förutom den glöd vi känner för det, har vi mer än 10 års erfarenhet som gör hela processen betydligt smidigare än var den brukade vara. Vi jobbar för det mesta med digital fakturering som tar hand om processen åt dig så att verksamheten spar in tid till det som är viktigare. 

Smidigare & tryggare med digital fakturering

Den erfarenhet vi har tillsammans inom offentligt samt privat verksamhet (bland annat Coca-Cola & lokala företag i kommunal tjänst) vet vi vad som som behöver prioriteras för att lyckas som företagare. 

Om man delegerar uppgifter till personal med rätt kompetens, erfarenhet och utbildning får man den fulla friheten att kunna fokusera på det som verkligen tar prioritet. Istället för att lägga ner onödigt mycket tid på till exempel löneadministration samt ha koll på  alla lagar & regler. Med digital fakturering blir det smidigare och ditt företag slipper administration. På längre sikt sänker du även kostnaderna.

Digital fakturering för alla sorters företag

Oavsett ett företags storlek står man som egenföretagare eller storföretag inför ett gäng utmaningar. Det kan vara tufft att driva eget samtidigt som man ska hålla koll på ekonomin. Större verksamheter kan också råka ut för små eller stora okända monetära läckor som påverkar lönsamheten.  

Man står helt enkelt inför samma utmaningar. Och det gör att det finns ett gemensamt behov för professionell hjälp med digital debitering som är enkel. Även hjälp & support när det behövs eller om det skulle allvarligt krisa sig.

Hos ekonomi sthlm får du hjälp med:

 • Smidigare fakturahantering
 • Support & stöd vid behov
 • Praktiska förslag för fakturering
 • Ett tryggare sätt fakturera dina kunder
fakturering
digital fakturering

Vill du veta mer om digital fakturering?

Ekonomitjänst sthlm har lite mer än 10 års erfarenhet, med bland annat samt ekonomiskt administrativt arbete. För både medelstora som stora företag. Vi brinner verkligen för det. 

Vi finns i Stockholm men eftersom vi jobbar digitalt kan allt sköta faktureringen från alla håll i Sverige om så önskas.

Kontakta oss online eller via telefon så kan vi börja processen som är: 

 • Ett första möte
 • Genomgång av affärsplan samt ekonomi
 • Tillgång av ekonomisk information
 • Rapportering

Så hjälper vi dig med digital fakturering

Med  10+ års erfarenhet och järnkoll på de regler samt lagar som gäller nationell hantering av ekonomiska tillgångar. Hjälper vi ditt företag att automatisera processen med debitering av dina kunder. Kontakta oss på telefon eller mejl så berättar vi mer om digital fakturering.

Professionell redovisningsbyrå