Våra tjänster

Redovisning, bokföring, deklaration och mer i Stockholm

Vi hjälper ert bolag med det mesta inom ekonomi, redovisning och bokföring, som momsdeklaration och årsredovisning. Vi kan även hjälpa till med frågor som till exempel namnbyte, tack vare att vi har en bred och djup kunskap inom administration.  

Underlätta fakturering och löner

Att fakturera kunder och hantera löner till bolagets anställda är tidskrävande. Många företag väljer därför att anlita oss för att frigöra tid och energi som istället kan användas till frågor som får företaget att växa. 

Löpande bokföring med avstämning, budgetering och rapporter

Vi hjälper till med allt som rör löpande bokföring. Kontakta oss så hittar vi en lösning som är skräddarsydd efter er verksamhet.

Årsredovisningar, bokslut, momsdeklaration och inkomstdeklaration

Arbetet med årsredovisning, bokslut och deklarationer kan vara krångligt – så låt oss göra jobbet åt ert företag. Vi har bra samarbete med revisorer som är nischade inom olika branscher.

Det här kan vi hjälpa dig med

Löpande redovisning

Fakturering

Skattedeklarationer

Löner

Månadsavstämningar

Bokslut

Kundanpassade lösningar

Redovisningsbyrå i Stockholm

Ekonomitjänst STHLM AB har kunder främst i Stockholm och i Haninge kommun där vårt kontor är beläget. Men vi har även kunder norr om Stockholm och på andra platser i Sverige. 

Digital bokföring och redovisning

Tack vare att arbetet med bokföring och redovisning idag sker digitalt så spelar platsen mindre roll, även om vi gärna möter kunder fysiskt. Vi har ett lättillgängligt kontor där vi har många härliga kundmöten, men åker även ut på uppdrag till bolag för att träffa dem på plats.

Ekonomi Stockholm
Om ekonomitjänst

Bokföring som är lätt att hantera

Få en smidig lösning som är anpassad efter ert företag. Vi gör det enkelt att sköta företagets ekonomi och kan hjälpa till med enstaka tjänster eller kompletta lösningar inom allt som rör företagets ekonomi, till exempel:

  • Fakturering
  • Bokföring
  • Löneadministration
  • Inkomstdeklaration
  • Momsdeklaration
  • Arbetsgivardeklaration
  • Löpande redovisning
  • Bokslut

Anpassade lösningar för er ekonomiavdelning

Alla företag är unika. Vi är framför allt stolta över hur flexibla vi är i vårt samarbete med olika bolag och hur vi kundanpassar alla uppdrag. 

Vill du endast ha hjälp med att hantera löner i företaget och själv betala leverantörsfakturor så går det bra. Vill du istället ha en helhetslösning för ekonomihanteringen så löser vi självklart det också. Hur lösningen ska se ut är helt upp till dig som kund.

Ekonomitjänst Stockholm