Våra tjänster

Ta vara på din viktigaste resurs med våra tjänster, ekonomi är en viktig resurs för entreprenörer samt företagare, men det finns en resurs som vi tycker är viktigare att ta vara på. Tid.

Ekonomitjänst STHLM hjälper ditt bolag med det mesta inom ekonomi, redovisning, bokföring, momsdeklaration samt årsredovisning är väldigt vikt för en fungerande verksamhet.

Vår breda erfarenhet sträcker sig även till kan även hjälpa till med frågor som till exempel namnbyte, tack vare att vi har en bred och djup kunskap inom administration.

Har man inte kunskapen intresset eller tiden, så kan vi hjälpa dig med våra tjänster.

Redovisningsbyrå i Stockholm

Ekonomitjänst STHLM AB har kunder främst i Stockholm och i Haninge kommun där vårt kontor är beläget. Men vi har även kunder norr om Stockholm och på andra platser i Sverige. 

Digital bokföring och redovisning

Tack vare att arbetet med bokföring och redovisning idag sker digitalt så spelar platsen mindre roll, även om vi gärna möter kunder fysiskt. Vi har ett lättillgängligt kontor där vi har många härliga kundmöten, men åker även ut på uppdrag till bolag för att träffa dem på plats.

Ekonomi Stockholm
Om ekonomitjänst sthlm

Bokföring som är lätt att hantera

Få en smidig lösning som är anpassad efter ert företag. Vi gör det enkelt att sköta företagets ekonomi och kan hjälpa till med enstaka tjänster eller kompletta lösningar inom allt som rör företagets ekonomi, till exempel:

  • Fakturering
  • Bokföring
  • Löneadministration
  • Inkomstdeklaration
  • Momsdeklaration
  • Arbetsgivardeklaration
  • Löpande redovisning
  • Bokslut

Anpassade lösningar för er ekonomiavdelning

Alla företag är unika. Vi är framför allt stolta över hur flexibla vi är i vårt samarbete med olika bolag och hur vi kundanpassar alla uppdrag. 

Vill du endast ha hjälp med att hantera löner i företaget och själv betala leverantörsfakturor så går det bra. Vill du istället ha en helhetslösning för ekonomihanteringen så löser vi självklart det också. Hur lösningen ska se ut är helt upp till dig som kund.

Ekonomitjänster Stockholm