Om oss

Vi är en redovisningsbyrå och bokföringsbyrå som värdesätter den personliga kontakten med våra kunder. Från vårt kontor i Haninge nära Stockholm, och även på plats ute hos våra kunder, har vi sedan starten 2011 hjälpt många nöjda företag med ekonomiadministration. 

Vi är expert på allt från fakturering och löner till löpande bokföring, bokslut och skattedeklarationer. Snabb och effektiv redovisning är vår strävan! 

Du som kund ska känna trygghet i att alla rapporter är klara i tid och att företagets ekonomi sköts professionellt enligt alla regler och krav.

Våra främsta styrkor är noggrannhet och flexibilitet. Vi anpassar oss efter kundernas önskemål. Vi skräddarsyr uppdragen efter kundernas önskemål. För en del sköter vi endast löneadministration, och för andra hela paketet med till exempel lön, fakturor och redovisning.” – Anneli Pärhagen, VD.

Peter Oresved
Läs mer
Mycket nöjd! Äntligen en ekonomibyrå som lyssnar på kunden och dessutom vet vad dom håller på med.

Det här är teamet

Anneli Pärhagen

Anneli är grundare och VD på Ekonomitjänst STHLM. Före starten av byrån så jobbade Anneli bland annat som ekonomiansvarig på lokala företag inom kommunen och som redovisningskonsult på en redovisningsfirma.

Sanna Ebersköld

Sanna har bland annat erfarenhet som ekonomiassistent på Coca-Cola och som löneadministratör på Metro.

Teamet hos Ekonomitjänst STHLM består av Anneli Pärhagen och Sanna Ebersköld. Vi har båda ett brinnande ekonomiintresse och flera års erfarenhet av ekonomihantering. Med vår höga kompetens och serviceinriktade mindset kan vi lösa ekonomihanteringen, anpassat efter företagets behov. Vi värderar den personliga kontakten med varje kund högt.

Vår story 

Anneli Pärhagen har alltid haft ett stort intresse för ekonomi och bestämde sig år 2011 för att grunda Ekonomitjänst STHLM AB.

Redovisningsbyrån har sedan dess byggt upp en personlig kontakt med många nöjda företagskunder genom att leverera service av hög kvalitet.

Företagets ekonomi Stockholm
Om ekonomitjänst sthlm

Så jobbar vi med miljö och hållbarhet

Ekonomitjänst STHLM jobbar med digitalisering så att vi kan vara både effektiva och hållbara. Det innebär bland annat att vi använder minimalt med papper och lagrar dokument och uppgifter på nätet. Det är både säkert, miljövänligt och tidseffektivt.

Vanliga frågor och svar:

Vilka tjänster erbjuder ni?

Vi hjälper ert aktiebolag med allt som rör ekonomi, för att göra det smidigt för er att sköta företagets ekonomiavdelning. Det inkluderar löpande redovisning, bokslut, bokföring, löner, fakturering, deklarationer och månadsavstämningar.

Vad kostar det?

Vi skräddarsyr varje lösning efter kundens behov. Kontakta oss och berätta vad du är intresserad av att få hjälp med för att få ett personligt möte och prisförslag.

Vilka branscher vänder ni er till?

Vi har expertis när det gäller att hjälpa företag inom en blandning av branscher. Vi är främst nischade inom byggbranschen tack vare snöbollseffekten av att våra kunder rekommenderar andra företag inom samma bransch.

Men vi har även kunder inom branscher som resebyråer, arkitektur, måleri, och storköksmaskiner. Välkommen att höra av dig oavsett vilken bransch ert bolag verkar inom..